Ce bijuterii de argint se potrivesc cu o nunta

Nunta este un eveniment special, care trebuie asortat cu bijuteriile preferate

Toata lumea stie ca majoritatea femeilor sunt pasionate de bijuterii, insa atunci cand vine vorba despre o nunta sau orice alt eveniment special, acestea brusc capata o importanta din ce in ce mai mare. De asemenea, cele mai potrivite accesorii pentru o nunta par a fi bijuteriile din argint, despre acestea se poate spune ca au inspirat femeile din lumea intreaga. Pentru majoritatea femeilor bijuteriile din argint au fost si vor ramane intodeuna extrem de importante, iar daca purtarea lor pentru diferite ocazii, cum ar fi nunta, au o importanta din ce in ce mai mare. Bijuteriile de argint reprezinta unele dintre cele mai importante acesorii in cadrul unei nunti, sau pe parcursul desfasurari oricarui eveniment la care sunt asteptati foarte multi invitati. Datorita acestor minunate bijuterii de argint, partea feminina iasa pur si simplu in evidenta fara a se considera ca purtarea lor este prea extravaganta. Cu siguranta, una dintre cele mai mari provocari din viata unei femei o reprezinta alegerea unei rochii de mireasa, insa si bijuteriile de argint care vor asorta rochia reprezinta o provocare cel putin la fel de mare precum alegerea acelei rochii. Bijuteriile de argint au rolul de a reda atat buna dispozitie a miresei, cat si pentru evidentiarea personalitatii si indvidualitatii miresei.

De unde se pot achizitiona bijuterii de argint pentru nunta

Bijuteriile de argint pentru nunta se pot achizitiona atat din diferitele magazine de specialitate, cat si de pe platformele diferitelor magazine online, pretul acestora diferiind in functie de complexitatea lor si de pietrele pretioase care le au in componenta. De asemenea bijuteriile de argint se pot achizitiona foarte bine si de la firmele de specialitate care se ocupa cu organizarea acestor evemimente si tot cu ajutorul acestor firme va puteti face o intreaga nunta absolut de vis, nunta de la care toti invitatii vor pleca extrem de incantati. Inainte de a achizitiona bijuteriile de argint preferate pentru nunta dumneavostra este indicat sa consultati un designer specializat pe acest domeniu, deoarece acesta va fi in masura sa va spuna ce fel de bijuterii se potrivesc cel mai bine cu rochia dumneavoastra de mireasa, intrucat pe piata exista numeroase modele de bijuterii de argint, care pot acoperii o gama diversificata si pretentioasa de gusturi. Cele mai intalnite bijuterii de argint purtate in carul unui eveniment de gen nunta sunt: seturile din bijuterii de argint negru, seturi care contin: fie un colier de argint cu stralucire de diamant, fie cercei de argint si o bratara modesta, iar toate aceste accesorii reprezentand o parte destul de importanta in ceea ce priveste reusita evenimentului. De asemenea, bijuteriile de argint cu imitatii de diamante sunt absolut superbe si se potrivesc de minune cu o rochie de mireasa, care arata de un alb imaculat. Bijuteriile de argint in culorii vi sunt cele mai potrivite pentru a creea un contrast ametitor intre bijuterii si culoarea deschisa a rochiei. In ziua de azi, tendintele modei au dus catre o purtare a bijuteriilor indraznete si foarte elaborate, acestea fiind considerate bijuteriile perfecte pentru o mireasa moderna.

Micul dejun, cea mai importanta masa a zilei

La mine nu exista. Cand eram acasa, si mergeam la scoala, avea grija mama sa ne serveasca micul dejun. Insa, odata ce m-am mutat de acasa, nu prea mai exista mic dejun la noi. Si cum m-am dezobisnuit sa mananc de dimineata, si nici al meu nu manaca mic dejun, ar trebui sa iau o decizie. Sa reintroduc masa aceasta importanta in meniu. Numai ca nu prea am cu cine. Doar picea manaca dimineata, ca are nevoie de energie. Noi insa ciugulim asa cate ceva din frigider. Stiu ca nu e sanatos, insa daca asa m-am obisnuit, ce sa-i fac? Plus ca sunt si o persoana comoda. Daca sotul meu nu cere, si nici nu ii place sa manance micul dejun, ma mulez si eu dupa el.
 
Insa, cand mancam totusi aceasta prima masa a zilei, macam bine. De obicei nu lipsea ceaiul de la aceasta masa. Sau cacaoa. Erau primele chestii solicitate de mine si de fratele meu. Apoi mai mancam paine cu ou, sau margarina cu miere de albine. Si era frumos fiindca acest mic dejun era luat de obicei in familie. O data pe saptamana, mai exact duminica. Se intampla doar o data fiindca atunci erau ai mei acasa. Daca nu ne placea nimic din ce era pe masa, ne mai cumpara tata cate un parizer, salam, si il infulecam cu cate o cana de ceai. Mmmm ce bun era.
 
Micul dejun e clar cea mai importanta masa a zilei, intrucat iti ofera energie pentru intreaga zi. Si la mine se simte ca nu fac asta. De cum ajungeam la munca trebuia neaparat sa rontai ceva. De obicei imi luam un corn si o sana. Si imi ajungea toata ziua.

Studiul China in restaurante

De cele mai multe ori, cand nu ai chef sau pur si simplu nu ai timp ca sa iti gatesti acasa, ai o multime de solutii la indemana. Te duci la fast-food-ul din colt si-ti iei o shaorma, iei ceva gata preparat de la supermarket sau alegi sa vizitezi un restaurant. Meniul diversificat si uneori cu poze numai bune cat sa iti faca pofta, nu te lasa sa pleci nemancat. Mai ca iti vine sa comanzi vreo trei pagini de fripturi si cartofii prajiti. 

Dar, ce te faci cand esti vegerian si nu gasesti decat trei salate in meniu? Nu prea ai de ales. Ori iti comanzi portia clasica dar, fara carne, ori te multumesti doar cu salatele. Trebuie sa recunosc ca am gasit cateva astfel de restaurante in Bucuresti, dar nu ne putem deplasa acolo de fiecare data cand vrem sa mancam in oras. Si astfel,  trebui sa gasim solutii si pentru restul de orase care nu au.  Este pacat totusi ca, patronii de restaurante, refuza sa ofere complexitate afacerii lor. Ar fi fost mult mai ingenios sa vina cu un meniu dublu, care sa cuprinda atat mancare pentru vegetarieni, cat si pentru marii consumatori de carnuri. Ar fi avut din start un dublu castig.  Sau, poate, sa consulte niste specialisti in crearea de bunatati vegetariene, cum ar fi niste salate speciale cu seminte, un platou cu branzeturi sau poate chiar niste supe creme, ceva mai speciale decat cea de legume. Pentru un plus de convingere, le-as recomanda sa studieze cartea lui Colin Campbell, numita sugestiv „Studiul China”.  Este o carte pe care a scris-o impreuna cu fiul sau Tom, dupa mai bine de 27 de ani de cercetari in domeniul nutritiei. Este cel mai complet ghid de studiu asupra nutritiei si dezvolta , prin exemplificare, legatura dintre proteinele animale si cancerul.  Cred ca este cel mai sugestiv mod  de a le sugera  sa ia in considerare si alte optiuni.

Poate, dupa o mica lectura, domnii patroni de restaurant,  isi vor reconsidera alegerile. La urma urmei nu toti oamenii devin vegetarieni din prea multa dragoste pentru animale. Sunt momente in viata cand organismul pur si simplu nu iti mai cere carne. Si-atunci, trebuie sa incerci cat mai multe combinatii, pentru a nu te plictisi de aceeasi mancare, consumata in fiecare zi.