Castiguri surprinzatoare cu Loto Franta

Atat de simplu este sa devii milionar in euro, datorita site-urilor cu loterii internationale online. Dupa ce decenii de-a randul Loteria Romana si ale sale vesnice 6 din 49, 5 din 40 sau Noroc au mancat pe paine banii romanilor, lasandu-i pe acestia dezamagiti duminica de duminica, este randul loteriilor internationale sa fie printre preferatele jucatorilor, care au acum de partea lor cu atat mai multe sanse de castig cu cat opteaza sa parieze pe mai multe sisteme de loterie. 

Unul dintre preferatele jucatorilor este Loto Franta, un gigant organizat de catre Francaise des Jeux, o companie infiintata si detinuta de catre statul francez in majoritate. France Loto si-a facut debutul pe piata in anul 1976, de atunci castigand o popularitate covarsitoare. Astazi zeci de milioane de oameni din intreaga lume au facut  o pasiune pentru France Loto si joaca aici in speranta ca vor deveni milionari peste noapte, gratie sistemului de joc prietenos si castigurilor uriase pe care aceasta loterie le propune. Extragerile la France Loto se fac de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si sambata, iar sistemul este extraordinar de simplu si accesibil: se extrag cate 5 numere de la 1 la 49, plus un numar bonus, de la 1 la 10, extrase din doua urne separate. Frumusetea sistemului este aceea ca desi se aleg 5+1 numere, se poate castiga chiar si cu un singur numar ghicit – numarul bonus. Alte variante castigatoare mai sunt 2, 3, 4 si 5 numere, dar si varianta “suprema” – 5+1 (toate cele 5 numere si numarul bonus).

In cazul acestei ultime variante premiul minim este de 2 milioane de euro, iar o veste incredibila este ca un castig neadjudecat se raporteaza si i se adauga cate 1 milion de euro, suplimentar, la fiecare extragere, pana la cea de-a 34 extragere. Ceea ce inseamna ca suma maxima ce ar putea fi castigata la categoria I (5+1) este de 35 de milioane de euro! 35 de milioane de euro la care sansele sunt foarte mari si la care au acces si jucatori din Romania, in cautare de castiguri substantiale.

Next top model

De ceva ani nu a mai aparut next top model. Emisiunea lui Catalin Botezatu in care isi forma modele. Ma uitam la ea, era interesanta. Mai putin fetele, mai mult peisajele in care le plimbau.

Din punct de vedere fizic toate fetele erau la fel, daca nu la fel asemanatoare. Slabe si inalte. Mai se trezea cate una care era mai plinuta dar rareori. Desi erau frumoase, unele chiar erau majoritatea erau proaste. Radeau din orice, la orice chiar si de prostia lor. Ma indoiesc profund ca este vorba de buna dispozitie. Si chiar daca ar fi buna dispozitie asa permanenta rareori, luand in considerare ca se afla intr-o competitie. Bineinteles ca unde exista femei exista si barfa si invidie.

In fiecare episod fiecare avea ceva de zis de rau fata de adversar. Fie ca era vorba de fotografiile facute, fie ca era vorba de expresivitate, fie de ce a manacat a pranz  mereu exista ceva de obiectat. In ultimii doi ani nu a mai fost difuzata emisiunea, ma intreb oare de ce. Mie personal imi placea. Desi nu ma atrag genul acesta de emisiuni. Ceea ce ma amuza destul de tare era experienta lor cu tocurile. Cel putin in primele emisiuni pana cand au inceput sa mearga mai bine sau cel putin sa-si tina echilibrul. Desi majoritatea probelor erau usoare mai existau si momente cand chiar aveau de suferit, cum ar fi fotografiile in lenjerie intima pe ghetari.

Sper ca pe viitor sa fie iar difuzata emisiunea, mai vedem si noi muritorii de rand anumite peisaje si anumite culturi din diferite tari.

La ce ar trebui sa fii atent cand inchiriezi o masina

Furnizorii de servicii de inchirieri masini din Cluj si-au propus sa evite orice gen de neintelegeri privind contractul de inchiriere si costurile. Asadar, inainte de a apela la un serviciu de inchirieri masini ar trebui sa urmezi cateva sfaturi care sa te fereasca de neplaceri atat pe durata contractului, cat si dupa incheierea acestuia. Indiferent daca apelezi la un serviciu de inchiriere masini in Cluj sau in oricare alt oras ar trebui sa iei in considerare cateva lucruri.

In primul rand trebuie sa citesti cu atentie clauzele stipulate in contractul de inchiriere. Pentru a evita problemele ar trebui sa lamuresti de la inceput orice nelamurire care apare. Cu siguranta o discutie cu furnizorul iti va aduce informatiile suplimentare de care ai nevoie. Nu uita sa verifici datele inscrise in documente, cum ar fi tipul masinii, datele de inregistrare, perioada de inchiriere, eventualele avarii. Un alt lucru esential este sa verifici daca exista asigurarea obligatorie, rovinieta si valabilitatea verificarii tehnice.

In al doilea rand ar trebui sa fii atent la costul inchirierii. Unele firme afiseaza pretul final ce include toate taxele, in timp ce altele ascund costurile suplimentare. Ar trebui intotdeauna sa intrebi furnizorul daca pretul afisat este cel final sau daca i se mai adauga si alte taxe: TVA, taxe de asigurare, de predare- prelare, de aeroport etc.

Nu in ultimul rand ar trebui sa verifici daca masina pe care ai primit-o este aceeasi cu cea care apare in contract. Totodata fii atent la datele masinii, starea cauciucurilor, la functionarea instrumentelor de bord, a farurilor, a semnalizarilor si a altor sisteme.

Un alt sfat demn de urmat ar fi sa alegi cu grija firma de inchirieri de masini din Cluj la care vrei sa apelezi. Pentru acest lucru poti consulta parerile altor clienti sau a persoanelor apropiate care au apelat la astfel de servicii.

Top zece filme ce merita vazute cu iubitul/iubita

Exista filme la care te uiti singur, exista filme la care te uiti cu inca zece oameni. Dar la unele  filme trebuie fie sa te uiti cu persoana potrivita, care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu tine, fie sa te uiti cu omul pe care il iubesti si care stii ca te iubeste inapoi si va suporta pentru tine o seara la un film pe care tu il consideri bun iar el nu.

Desigur putem aici sa avem mai multe variante, tinand seama de faptul  gusturile pot fi in cele din urma similare. POvestile de iubire nu plac tuturor insa un fantasy u o poveste de iubire s-ar putea sa iti placa si tie si iubitei/ iubitului. Iata lista mea de filme la care ma uit impreuna cu prietenul si nu se plictiseste:

1. Stardust, merita vazut, e un fantasy extraordinar

2. Filme cu supereroi - iar aici intra absolut orice inseamna Superman, mai ales cel din 2013, Hulk, X Men, Wolverine, Thor si multi altii.

3. Seria Piratii din Caraibe - asta daca nu te-ai saturat de ea

4. Seria Matrix care inca ramane un film superb

5. Underworld - seria fara filmul din 2012

6. Star Trek seria noua

7. Elysium, un fantasy la fel de apetisant

8. Constantine - un film care si acum ma face sa tresar

9. Blood Diamond sau as putea zice toate filmele cu DiCaprio

10. Knowing care daca avea un final mai bun era undeva mai sus

Lista cuprinde mai mult filme fantasy care de asemenea au si porti sanatoase de actiune. Astfel va satisface si setea bietilor de adrenalina dar si pofta fetelor de momente mai dragastoase. Lista poate deisgur sa fie completata destul de mult in functie de preferintele fiecaruia. dar daca nu aveti ce face intr-o zi sau dpua si vreti sa va petreceti mai bine de 48 de ore in fata calculatorului sau a televizorului conectat la stiu eu, puteti sa vizionati seria The Killing, un serial care te tine intr-un continuu suspans. Eu cel putin am vazut un sezon intr-o singura zi. Si sa nu mai vorbim de Hanibbal, sezon care ne-a cam lasat cu gura cascata pe toti. Sincer, un an sa astept mi se pare un timp infinit, dar la urma urmei asta e, mai si astepti ca sa iti satisfaci curiozitatea mai ales cand esti la pofta altora.

Eu de regula cand vreau sa vad un film, imi amintesc un actor ce-mi place si ii iau toata filmografia la rand.