Utilizarea tencuielii pe suprafetele expuse deteriorarii prelungite

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu detin prea multe informatii despre tipurile de tencuieli rezistente, atunci, probabil, ca veti cauta fara prea mari sanse de succes un material cu adevarat durabil pentru amenajarile interioare. Tencuiala de soclu este utilizata in mod normal in zonele unde sunt factori de presiune peste medie si alte locuri unde suprafetele sunt expuse la temperaturi extreme ori umiditate extrema. Si, dupa cum sugereaza si numele acesteia, acest tip de tencuiala ajuta la protejarea suprafetelor joase impotriva deteriorarii impotriva socurilor repetate.

De fapt, importanta pe care o are tencuiala de soclu reprezinta o utilitate care este relativ noua in domeniul constructiilor. Aceasta a fost inventata cu mult timp inainte, dar nu a fost preferata de foarte multi specialisti, deoarece avea dezavantajul de a nu fi destul de potrivita la folosirea pe zone mai mari si pentru ca nu dadea rezultatele optime. Cu toate acestea, s-au facut progrese importante in compozitia sa si modul de aplicare, fiind efectuate imbunatatiri pentru a depasi aceste neajunsuri, iar in ziua de azi tencuiala de soclu este un element indispensabil in arsenalul multor constructori.

Motivul pentru care va recomandam sa folositi in timpul lucrarii un profesionist este faptul ca suprafetele trebuie sa fie acoperite cu o anumita grosime a straturilor de tencuiala pentru a conferi rezistenta maxima. Deci, in cazul in care exista anumite variatii de acoperire, adica straturi neuniforme sau unele zone au ramas neacoperite, atunci scopul acestui tip de tencuiala poate fi compromis total. Nu fiti preocupat de faptul ca pentru serviciile unui profesionist ati putea plati sume foarte mari de bani. In timpul cumparararii acestor produse, veti primi si asistenta gratuita in ceea ce priveste utilizarea si intretinerea diferitelor tipuri de tencuiala si ceea ce se potriveste cel mai bine locuintei dumneavoastra.

Pe ce cheltuiesc eu banii

Cand eram mai mica aveam anumite cheltuieli cugetate. Tin minte ca mergeam la liceu si aveam banii de pachet zilnic inclus si banii de transport. Adica doi lei, din care 1.5 lei era un bilet dus-intors catre liceu si 50 de bani pentru doi covrigi. Dar eu eram mai smechera ca nu imi luam bielt mereu si stangeam banii pentru weekend sa ies si eu cu fetele la plimbare, chiar daca mama imi mai dadea si pentru asta un pic.

Cu timpul, cand am inceput sa am salariul meu si sa dau de gustul chetuielilor fara sens, mi-am facut alte calcule. Inainte mi se parea extrem de costisitoare o pereche de pantofi la peste 100 de lei dar acum dau si trei, adica trei sute de lei, si parca nici cei care costa 500 nu mi se par scumpi. Inainte cheltuiam 15 lei intr-o seara i oras acum daca nu am macar 200 de lei nu ma simt bine.

Se pare ca odata cu varsta cresc si nevoile si ne simtim tot mai obligati sa cheltuim bani in zadar caci la urma urmei cheltuielile astea excentrice sunt de prisos. Acum cheltuiesc banii si pe lucruri utile, ca doar ma intretin singura (norocul meu) dar si pe lucruri cu totul si cu totul inutile. Multi bani insa nu se duc la datoriile lunare cum ar fi internetul, curentul sau intretinerea la bloc, insa mai multi se duc in alte directii.

Am ajuns sa cheltuiesc bani pe mancarea pisicii mai mult decat dau pe a mea. Plus asternut ecologic pentru pisici si tot felul de accesorii. Pe farduri nu mai zic. Desi nu prea sunt eu intrend cu toate nebuniile. Nu-mi trebuie decat un creion negru si un rimel, o crema de fata si un scrub ceva sa ma mai curat, plus o lotiune si o crema demachianta. Desigur alte fleacuri necesare igienei feminine.

Totusi cheltuiala zilnica poarta numele de “tigari” si “cafea”. E o zona in care nu am ce face, vreau nu vreau trebuie sa dau bani si ar fi bine daca nu i-as mai da. Nu de alta dar simt cum organismul imi cedeaza. In plus, fac enorm de multe cumparaturi online. Imi place sa imi pierd vremea pe net si sa caut diverse. Fie ele accesorii vestimentare, cosmetice sau haine. Dau foarte multi bani pe parfumuri de la Yves Rocher, o firma de cosmetice vegetale care imi place la nebunie, dar si pe haine cumparate de pe mercador.ro sau okazii.ro. Nu inteleg de ce am pasiunea asta saracacioasa ca doar ar fi mai bine sa merg sa le iau noi din magazine. Cu incaltarile la fel, am eu o pasiune asa de a risca sa nu le probez si sa le comand de pe net. Doar sunt convinsa ca daca merg in magazine gasesc modele si mai frumoase si mai ieftine.

In rest imi place sa cheltuiesc banii pe cadouri. Ador sa fac cadouri chiar si fara motiv. Cred ca e in natura mea. Imi place sa daruiesc pur si simplu. Iar daca ma prinde vreo sarbatoare fara bani atunci stau cu coada intre picioare ca nu sunt finante ca sa ii cadorisesc pe cei din jur. Si-apoi daca nu pentru cei la care tii, atunci pentru cine sa muncesti si sa oferi atentii dragute de care stii ca ei au atat de multa nevoie?