Next top model

De ceva ani nu a mai aparut next top model. Emisiunea lui Catalin Botezatu in care isi forma modele. Ma uitam la ea, era interesanta. Mai putin fetele, mai mult peisajele in care le plimbau.

Din punct de vedere fizic toate fetele erau la fel, daca nu la fel asemanatoare. Slabe si inalte. Mai se trezea cate una care era mai plinuta dar rareori. Desi erau frumoase, unele chiar erau majoritatea erau proaste. Radeau din orice, la orice chiar si de prostia lor. Ma indoiesc profund ca este vorba de buna dispozitie. Si chiar daca ar fi buna dispozitie asa permanenta rareori, luand in considerare ca se afla intr-o competitie. Bineinteles ca unde exista femei exista si barfa si invidie.

In fiecare episod fiecare avea ceva de zis de rau fata de adversar. Fie ca era vorba de fotografiile facute, fie ca era vorba de expresivitate, fie de ce a manacat a pranz  mereu exista ceva de obiectat. In ultimii doi ani nu a mai fost difuzata emisiunea, ma intreb oare de ce. Mie personal imi placea. Desi nu ma atrag genul acesta de emisiuni. Ceea ce ma amuza destul de tare era experienta lor cu tocurile. Cel putin in primele emisiuni pana cand au inceput sa mearga mai bine sau cel putin sa-si tina echilibrul. Desi majoritatea probelor erau usoare mai existau si momente cand chiar aveau de suferit, cum ar fi fotografiile in lenjerie intima pe ghetari.

Sper ca pe viitor sa fie iar difuzata emisiunea, mai vedem si noi muritorii de rand anumite peisaje si anumite culturi din diferite tari.