Utilizarea tencuielii pe suprafetele expuse deteriorarii prelungite

Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu detin prea multe informatii despre tipurile de tencuieli rezistente, atunci, probabil, ca veti cauta fara prea mari sanse de succes un material cu adevarat durabil pentru amenajarile interioare. Tencuiala de soclu este utilizata in mod normal in zonele unde sunt factori de presiune peste medie si alte locuri unde suprafetele sunt expuse la temperaturi extreme ori umiditate extrema. Si, dupa cum sugereaza si numele acesteia, acest tip de tencuiala ajuta la protejarea suprafetelor joase impotriva deteriorarii impotriva socurilor repetate.

De fapt, importanta pe care o are tencuiala de soclu reprezinta o utilitate care este relativ noua in domeniul constructiilor. Aceasta a fost inventata cu mult timp inainte, dar nu a fost preferata de foarte multi specialisti, deoarece avea dezavantajul de a nu fi destul de potrivita la folosirea pe zone mai mari si pentru ca nu dadea rezultatele optime. Cu toate acestea, s-au facut progrese importante in compozitia sa si modul de aplicare, fiind efectuate imbunatatiri pentru a depasi aceste neajunsuri, iar in ziua de azi tencuiala de soclu este un element indispensabil in arsenalul multor constructori.

Motivul pentru care va recomandam sa folositi in timpul lucrarii un profesionist este faptul ca suprafetele trebuie sa fie acoperite cu o anumita grosime a straturilor de tencuiala pentru a conferi rezistenta maxima. Deci, in cazul in care exista anumite variatii de acoperire, adica straturi neuniforme sau unele zone au ramas neacoperite, atunci scopul acestui tip de tencuiala poate fi compromis total. Nu fiti preocupat de faptul ca pentru serviciile unui profesionist ati putea plati sume foarte mari de bani. In timpul cumparararii acestor produse, veti primi si asistenta gratuita in ceea ce priveste utilizarea si intretinerea diferitelor tipuri de tencuiala si ceea ce se potriveste cel mai bine locuintei dumneavoastra.