Un aeroport finlandez va avea o sauna pentru calatorii dornici de relaxare

Sa spunem ca vei calatori pana in Islanda, de exemplu. Zborul va fi undeva la 14 ore sau mai mult, depinde de compania pe care o alegeti si de tipul avionului in care va urcati. In cele 14 ore veti sta pe un scaun nu tocmai confortabil, veti privi la un monitor si veti asculta muzica, veti mai merge la toaleta, cum e firesc, si cam atat, in rest veti intepeni pe scaun.

Nu ar fi bine daca inainte de un zbor foarte lung ati putea asa va relaxati cat doriti dvs. intr-o sauna numai buna de folosit, chiar pe aeroport, unde sa va eliberati si de toxine si de toate energiile negative care v-au „bantuit” pana sa ajungeti pe aeroport? Sauna unisex e pe punctul de a deveni disponibila oricarui cetatean care va poposi intre doua curse sau va porni de pe aeroportul din Helsinki, Finlanda, si care are bilet la clasa I, finlandezii fiind disperati dupa astfel de metode de relaxare. Doritorii vor primi tot ce au nevoie ca experienta in celebra sauna finlandeza sa fie cat mai placuta. Cei 407 metri patrati ai saunei unisex vor fi inconjurati de mobila selecta, de lux, opera a marilor designeri finlandezi. Experienta va fi astfel una specific finlandeza, cetatenii simtindu-se pentru cateva minute sau ore finlandezi cu acte-n regula intr-un cadru „rustic”, preferatul finlandezilor. Dupa cum stim cei care am fost vreodata pe la sauna, acolo se intra fara haine fara nimic, insa cei care detin sauna unisex finlandeza le vor spune doritorilor sa poarte prosoapele pentru a nu exista jena sau disconfortul produs la vederea altor indivizi mai… dezvoltati in anumite parti ale corpului.

Compania aeriana finlandeza nu e la prima incercare de a implementa o sauna pe aeroport, ea incercand sa faca ceva asemanator si in 2012, insa atunci proiectul nu a mai fost dus la capat-actuala sauna unisex e mult mai mare, e dotata mult mai bine si experienta oferita e net superioara celei care exista in urma cu doi ani.