Inchiriaza o masina si scapa de stres!

Te-ai saturat sa te bazezi pe taxiuri, pe transportul in comun sau sa abuzezi de amabilitatea prietenilor de fiecare data cand trebuie sa ajungi in diferite locatii pentru a-ti rezolva anumite probleme? Acum toate aceste batai de cap iti sunt rezolvate cu ajutorul firmelor de inchirieri auto, care iti pun la dispozitie o gama larga de autoturisme, de la masini mici la microbuze, de la masini clasa compacta si pana la masini de lux, toate in functie de nevoile tale, putand astfel sa iti stabilesti propriul itinerariu.

Firmele de inchirieri auto sunt tot mai numeroase pe piata romaneasca, cu oferte din ce in ce mai diversificate. De exemplu, pentru a-ti usura munca si pentru ca tu sa poti sa iti faci o idee despre serviciile, preturile si ofertele unei astfel de firme de inchirieri auto, iata cateva informatii de la cei de la RPD Rent a Car din Timisoara (o alegere ideala pentru cei ce sunt sau ajung in vestul tarii).

Astfel pentru doar 39 €/zi cei de la www.rpdrentacar.ro iti pun la dispozite, in functie de nevoile tale, un autoturism din gama ECONOMY, un Ford Fiesta sau pentru 79 €/zi poti opta pentru un autoturism de lux, un VW Passat CC, asta daca iti doresti un maxim de confort si siguranta. Pretul final a unor astfel de oferte inchirieri masini Timisoara include taxa de drumuri (vigneta), asigurari (CASCO si RCA), TVA-ul si serviciul de asistenta rutiera (pretul pe zi scazand proportional cu perioada pe care o alegi ca sa inchiriezi autoturismul). Si, daca esti cu adevarat ocupat si nu ai timp de pierdut stand la volan, poti opta la serviciile unui sofer profesionist, iar pretul unui astfel de serviciu te va costa suplimentar inca 50 €/zi sau daca ai nevoie de un dispozitiv GPS te va costa doar 5 €/zi, acestea fiind optiuni suplimentare. De asemenea exista si alte servicii si oferte pe care le poti gasi accesand site-ul lor. Si, bineinteles, poti aplica online pentru serviciile acestei firme.

Plata o poti face in doua modalitati, fie faci o plata integrala online prin card, fie faci o plata doar a unei zile de inchiriere, aceasta reprezentand si confirmarea rezervarii, de asemenea tot online prin intermediul unui card (Visa/Maestro/Mastercard). Asa ca, alege sa inchiriezi o masina pentru a scapa de un stres suplimentar, cel al transportului. Acest lucru nu mai este un lux, devine o necesitate!