Inchiriaza o masina si scapa de stres!

Te-ai saturat sa te bazezi pe taxiuri, pe transportul in comun sau sa abuzezi de amabilitatea prietenilor de fiecare data cand trebuie sa ajungi in diferite locatii pentru a-ti rezolva anumite probleme? Acum toate aceste batai de cap iti sunt rezolvate cu ajutorul firmelor de inchirieri auto, care iti pun la dispozitie o gama larga de autoturisme, de la masini mici la microbuze, de la masini clasa compacta si pana la masini de lux, toate in functie de nevoile tale, putand astfel sa iti stabilesti propriul itinerariu.

Firmele de inchirieri auto sunt tot mai numeroase pe piata romaneasca, cu oferte din ce in ce mai diversificate. De exemplu, pentru a-ti usura munca si pentru ca tu sa poti sa iti faci o idee despre serviciile, preturile si ofertele unei astfel de firme de inchirieri auto, iata cateva informatii de la cei de la RPD Rent a Car din Timisoara (o alegere ideala pentru cei ce sunt sau ajung in vestul tarii).

Astfel pentru doar 39 €/zi cei de la www.rpdrentacar.ro iti pun la dispozite, in functie de nevoile tale, un autoturism din gama ECONOMY, un Ford Fiesta sau pentru 79 €/zi poti opta pentru un autoturism de lux, un VW Passat CC, asta daca iti doresti un maxim de confort si siguranta. Pretul final a unor astfel de oferte inchirieri masini Timisoara include taxa de drumuri (vigneta), asigurari (CASCO si RCA), TVA-ul si serviciul de asistenta rutiera (pretul pe zi scazand proportional cu perioada pe care o alegi ca sa inchiriezi autoturismul). Si, daca esti cu adevarat ocupat si nu ai timp de pierdut stand la volan, poti opta la serviciile unui sofer profesionist, iar pretul unui astfel de serviciu te va costa suplimentar inca 50 €/zi sau daca ai nevoie de un dispozitiv GPS te va costa doar 5 €/zi, acestea fiind optiuni suplimentare. De asemenea exista si alte servicii si oferte pe care le poti gasi accesand site-ul lor. Si, bineinteles, poti aplica online pentru serviciile acestei firme.

Plata o poti face in doua modalitati, fie faci o plata integrala online prin card, fie faci o plata doar a unei zile de inchiriere, aceasta reprezentand si confirmarea rezervarii, de asemenea tot online prin intermediul unui card (Visa/Maestro/Mastercard). Asa ca, alege sa inchiriezi o masina pentru a scapa de un stres suplimentar, cel al transportului. Acest lucru nu mai este un lux, devine o necesitate!

Un aeroport finlandez va avea o sauna pentru calatorii dornici de relaxare

Sa spunem ca vei calatori pana in Islanda, de exemplu. Zborul va fi undeva la 14 ore sau mai mult, depinde de compania pe care o alegeti si de tipul avionului in care va urcati. In cele 14 ore veti sta pe un scaun nu tocmai confortabil, veti privi la un monitor si veti asculta muzica, veti mai merge la toaleta, cum e firesc, si cam atat, in rest veti intepeni pe scaun.

Nu ar fi bine daca inainte de un zbor foarte lung ati putea asa va relaxati cat doriti dvs. intr-o sauna numai buna de folosit, chiar pe aeroport, unde sa va eliberati si de toxine si de toate energiile negative care v-au „bantuit” pana sa ajungeti pe aeroport? Sauna unisex e pe punctul de a deveni disponibila oricarui cetatean care va poposi intre doua curse sau va porni de pe aeroportul din Helsinki, Finlanda, si care are bilet la clasa I, finlandezii fiind disperati dupa astfel de metode de relaxare. Doritorii vor primi tot ce au nevoie ca experienta in celebra sauna finlandeza sa fie cat mai placuta. Cei 407 metri patrati ai saunei unisex vor fi inconjurati de mobila selecta, de lux, opera a marilor designeri finlandezi. Experienta va fi astfel una specific finlandeza, cetatenii simtindu-se pentru cateva minute sau ore finlandezi cu acte-n regula intr-un cadru „rustic”, preferatul finlandezilor. Dupa cum stim cei care am fost vreodata pe la sauna, acolo se intra fara haine fara nimic, insa cei care detin sauna unisex finlandeza le vor spune doritorilor sa poarte prosoapele pentru a nu exista jena sau disconfortul produs la vederea altor indivizi mai… dezvoltati in anumite parti ale corpului.

Compania aeriana finlandeza nu e la prima incercare de a implementa o sauna pe aeroport, ea incercand sa faca ceva asemanator si in 2012, insa atunci proiectul nu a mai fost dus la capat-actuala sauna unisex e mult mai mare, e dotata mult mai bine si experienta oferita e net superioara celei care exista in urma cu doi ani.