Castiguri surprinzatoare cu Loto Franta

Atat de simplu este sa devii milionar in euro, datorita site-urilor cu loterii internationale online. Dupa ce decenii de-a randul Loteria Romana si ale sale vesnice 6 din 49, 5 din 40 sau Noroc au mancat pe paine banii romanilor, lasandu-i pe acestia dezamagiti duminica de duminica, este randul loteriilor internationale sa fie printre preferatele jucatorilor, care au acum de partea lor cu atat mai multe sanse de castig cu cat opteaza sa parieze pe mai multe sisteme de loterie. 

Unul dintre preferatele jucatorilor este Loto Franta, un gigant organizat de catre Francaise des Jeux, o companie infiintata si detinuta de catre statul francez in majoritate. France Loto si-a facut debutul pe piata in anul 1976, de atunci castigand o popularitate covarsitoare. Astazi zeci de milioane de oameni din intreaga lume au facut  o pasiune pentru France Loto si joaca aici in speranta ca vor deveni milionari peste noapte, gratie sistemului de joc prietenos si castigurilor uriase pe care aceasta loterie le propune. Extragerile la France Loto se fac de trei ori pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si sambata, iar sistemul este extraordinar de simplu si accesibil: se extrag cate 5 numere de la 1 la 49, plus un numar bonus, de la 1 la 10, extrase din doua urne separate. Frumusetea sistemului este aceea ca desi se aleg 5+1 numere, se poate castiga chiar si cu un singur numar ghicit – numarul bonus. Alte variante castigatoare mai sunt 2, 3, 4 si 5 numere, dar si varianta “suprema” – 5+1 (toate cele 5 numere si numarul bonus).

In cazul acestei ultime variante premiul minim este de 2 milioane de euro, iar o veste incredibila este ca un castig neadjudecat se raporteaza si i se adauga cate 1 milion de euro, suplimentar, la fiecare extragere, pana la cea de-a 34 extragere. Ceea ce inseamna ca suma maxima ce ar putea fi castigata la categoria I (5+1) este de 35 de milioane de euro! 35 de milioane de euro la care sansele sunt foarte mari si la care au acces si jucatori din Romania, in cautare de castiguri substantiale.