Litoralul romanesc 2013

Gratie sistemului de „Early booking”, care a avut un real succes in ultimii ani, se pot cumpara vacante pentru litoralul romanesc la preturi avantajoase. Astfel, fie ca optati pentru o vacanta luxoasa si agitata in statiunea Mamaia, fie ca doriti sa va relaxati in statiunile mai linistite cum sunt Neptun si Olimp, ofertele pentru sezonul 2013 sunt numeroase si unele foarte avantajoase. Tot ce trebuie sa faceti este sa va alegeti perioada in care doriti sa fiti pe litoralul romanesc si sa va decedeti asupra hotelului la care va doriti sa va petreceti concediul.
Statiunea Mamaia pune la dispozitia viitorilor turisti o gama larga de oferte la preturi accesibile. Turistii pot opta pentru un sejur de 5, 6 sau 7 nopti, cu demipensiune sau All Inclusive la hoteluri de 3, 4 sau 5 stele. Cele mai multe dintre hoteluri au amenajata o plaja privata pentru clientii sai. Printre hotelurile pentru care se poate opta pentru reducerile de tip early booking se numara National, Patria, Victoria, Iaki sau Central. Un sejur de 6 nopti si 7 zile in prima saptamana din luna august poate fi achizionat prin intermediul programului „Inscrieri timpurii” la pretul de 399 de lei, micul dejun fiind inclus in pret.
Statiunile invecinate, Neptun si Olimp, ofera celor interesati oferte atractive, mai ales celor care doresc mai multa liniste. Astfel pentru un sejur complet de 7 zile, daca este achizitionat din timp, se poate plati suma de 140 de lei. In aceste statiuni preturile sunt mai mici fata de cele din Mamaia. Cu toate acestea turistii se pot bucura de o plaja intinsa, apa curata si mai multa liniste. Cele mai apreciate hoteluri de aici sunt Caraiman, Romanta, Slatina si Terra.
Statiunea Saturn este o alta posibila destinatie de vacanta pentru vara anului 2013, daca doriti sa va petreceti timpul liber facand excursii la Callatis sau distrandu-va in cluburile si barurile existente aici. Tot aici va puteti bucura de plaja cu nisip fin care are peste 1 kilometru lungime. Hotelurile ofera turistilor si pentru anul viitor cazare la preturi accesibile, prin achizionarea prin programul „Early booking”. Printre hotelurile care participa la acest program se numara Sirena, Aida, Cupidon, Balada, Saturn sau Cerna.
Turistii trebuie sa aiba in vedere ca trebuie sa plateasca taxa de statiune si trebuie sa se intereseze la hotel daca se primesc si animale de companie. Acestia au posibilitatea prin achizionarea timpurie a sejurului pentru anul 2013 sa isi aleaga camera pe care o doresc, cu vedere la mare sau spre parcul din fata hotelului, la ultimul etaj pentru a se bucura de privelistea minunata asupra litoralului, sau la primul pentru un acces mai facil, fara a depinde de liftul hotelului, care cu siguranta va fi foarte solicitat in lunile de vara.
Fiind un program foarte cautat si apreciat, este bine sa profitati de aceasta posibilitate de a va planifica vacanta pentru anul viitor la un pret foarte avantajos, prin sistemul Inscrieri Timpurii.