Mauritius raiul pe pamant

Mauritius Mark Twain spunea ca raiul a fost creat dupa aparitia insulei Maurtius, de aceea este de la sine inteles de ce reprezinta o alegerea facuta de milioane de turisti anual. Situata in S-V Oceanului Indian, Mauritius devine o combinatie de peisaje in care poti intalni munti de origine vulcanica, cu vegetatie tropicala si plaje cu ape limpezi de culoarea turcoazului.

Insa, perfecta ar fi o luna de miere in Mauritius, caci locul format din stramtori, plaje cu nisipuri fine, recifuri de corali fac din locatie una idilica. Oportunitatile de petrecere a timpului liber in Mauritius sunt dintre cele mai diverse, pe langa cele pe care le alege toata lumea care merge aici, insulele ofera si o bogata activitate culinara, bucataria lor fiind alcatuita din fructe si legume. Fiind o vacanta petrecuta in 2, aveti ocazia sa invatati dansurile indigene locale. Insulele ofera o multitudine de oportunitati de recreere pentru diverse gusturi, activitatile pe care le puteti desfasura fiind nenumarate. Va puteti plimba prin padurile bogate in vegetatie bucurandu-va de mireasma florilor tropicale, ori puteti alege sa va odihniti la plaja sub umbra unui palmier. In Mauritius se afla si cea mai veche gradina botanica din lume-Seewoosgor Ramgoolam, aici fiind adapostite nenumarte specii ale florei si faunei specifice locului.

In privinta cazarii nu trebuie sa va faceti griji, caci ofertele de sejururi abunda intr-o serie de faciliati la cele mai inalte standarde asigurandu-va buna dispozitie, si faptul ca nu veti reusi sa va plictisiti indiferent de activitatile pe care le intreprindeti, fie ca va incepti ziua prin practicarea unui sport nautic, fie ca o incheiati cu o cina romantica intr-un mediu luxos.

Desi, aparent, Mauritius pare un taram al apei si al plajelor linistite, aici aveti oportunitatea si de a va bucura de cateva ore alocate cumparaturilor, in pietele diferitor insule avand posibilitatea de a va intalni cu o cultura bogata prin intermediul bunurilor comercializate de catre locuitorii zonei.